Over Trigon

Trigon is een ondernemende dienstverlener met bijna 15 jaar ervaring in het ter beschikking stellen van ambitieuze en talentvolle professionals voor innovatieve projecten. Onze activiteiten centreren zich in één van de meest vooraanstaande kenniscentra ter wereld: de Brainport regio Eindhoven. Trigon biedt haar opdrachtgevers echter een dienstverlening aan die tot over de landsgrenzen strekt, met vestigingen in Nederland en België.

Trigon is een solide verbindende schakel tussen onze relaties en professionals met aandacht voor de juiste balans tussen de verbonden belangen van alle drie de partijen. We hechten waarde aan betrokkenheid bij projecten die een bijdrage leveren aan innovaties die onze samenleving ten goede komen.

Onze Trigon professionals zijn betrokken bij multidisciplinaire projecten in samenwerking met aansprekende bedrijven die tot de wereldtop behoren, regionale midden-en klein bedrijven en start-ups. Momenteel zijn we met name actief rondom Machinery & Manufacturing, Automotive & Smart Mobility, Information & Telecommunications, Energie industrie en Healthcare & Medical Devices domein.