Voor professionals

Trigon is actief in één van de meest innovatieve kenniscentra ter wereld: de Brainport regio rondom Eindhoven. Met een in de loop der jaren opgebouwd actueel netwerk dat zich uitstrekt tot over de landsgrenzen en hoge betrokkenheid in deze dynamische regio, biedt Trigon ambitieuze professionals de uitdagende en inspirerende projecten rondom innovatie.

In samenwerking met aansprekende bedrijven die tot de wereldtop behoren, regionale midden-en klein bedrijven en spannende start-ups met baanbrekende innovatieve projecten, ontwikkel je je vaardigheden bovengemiddeld. Op intensieve persoonlijke begeleiding door Trigon en professionele training kan je rekenen om het maximale uit je potentieel te halen.

We zorgen ervoor dat je bij ons thuis voelt in een open en informele sfeer. Uiteraard biedt Trigon je prima arbeidsvoorwaarden die aansluiten bij je kwaliteiten en persoonlijke voorkeuren. Internationale professionals bieden we ondersteuning bij verhuizen, verkrijgen van visa, huisvesting, taalonderwijs en fiscaal.